Simning och mammafitness

Allmänt / Permalink / 0

Igår lämnade jag Leo på förskolan och sen hörde Amanda av sig. Hon och Samuel kom hit en sväng och det var så mysigt. Älskar att umgås med dem! Sen hade vi följe när jag skulle hämta Leo igen. När vi kom hem fick Leo lite mellis och sen gick vi ut och mötte upp Sandra och Adrian. Vi knäppte lite bilder bland vitsipporna. Det kändes så magisk att jag nu hade två små att fota. Minns verkligen hur jag fantiserade om det förra året. Ska fortsätta med det varje år, så himla kul att ha.

Efter vi fotat i kylan gick vi hem hit. Strax där efter kom Linus hem och jag började på maten och vid fem-tiden droppade Sandra och Adrian av. När det var dags för barnen att sova körde jag och mötte upp mamma på badet och simmade. Lika skönt som vanligt var det. När jag kom hem sov barnen och jag kunde slå mig ner i soffan. Göttigt!

Idag har jag flängt som en galning så känner mig helt slut. Lämnade Leo på förskolan (har haft bilen idag) sen snabbt hem och natta Mollie för att sen väcka henne så att hon hann äta innan träningen. Efter träningen körde vi till Linus då jag kom på att vi glömt skicka in blanketten om att vi tackar ja till Mollies förskoleplats. Det har jag nog också glömt att berätta. Hon har fått plats på samma förskola som Leo så hon skolas in i oktober. Känns helt overkligt!! När Linus skrivit på blanketten blev det vidare till Ica för att skicka brevet och köpa lite gröt till Mollie.

Hem, natta Mollie, mata Mollie, köra till Bvc för att väga Mollie. Körde en egen vägning idag för att lugna mig själv lite. Och vet ni?? Hon hade gått upp 275g denna veckan så nu väger hon 7145g. Jag blev såå glad och lättad. Förhoppningsvis vänder det för vår lilla tjej nu! Idag fick vi även tiden till barnmottagningen så om två veckor ska vi dit. Hoppas ändå de kollar upp henne ordentligt och jag hoppas få svar på varför hon varje dag är alldeles blå om läpparna.

När jag vägt Mollie hämtade jag Leo. Sen körde vi till coop och hämtade ut paket. Seeen kom vi äntligen hem och jag märkte verkligen så skönt Mollie tyckte det var. Hon var så nöjd och lekte fint för sig själv. Hon har blivit en hejjare på att ta sig fram nu med. Kryper efter mig i hela huset och nu är trösklarna inget hinder längre!

Ikväll har Linus tränat och jag slockande med barnen. Men tog mig upp vid halv nio, haha. Lite egentid på kvällen är viktigt för mig.

Jag har blivit faster igen!

Allmänt / Permalink / 0

Oj vad dagarna har gått. Kan omöjligt komma ihåg vad vi gjort alla dagar men ska försöka på ett ungefär. I fredags planterade Linus den sista biten av häcken och sen åt vi middag hos mamma och pappa.


På lördagen spelade Linus match. Jag städade och förberedde kvällens middag. Nickan m. Familj kom nämligen hit och vi bjöd på grillat. När barnen somnat åt vi kladdkaka och bara snackade. Mysigt som alltid!

Söndagsförmiddagen spenderade vi ute i trädgården. Linus grävde upp den sista rabatten. Nu är det bara några få växter som står här och var i trädgården som ska upp. Sen måste vi så gräs. Jag och Leo rensade upp en hög med massa skit som fanns i trädgården. Tog massa stenar och la i en rabatt som vi ska behålla. Blir nog ganska fint när lavendeln blommar sen.

Vid tre var vi hemma hos Sandra och Johan. Johan hade gjort egen pulled pork med picklad lök och goda såser. Vi skulle egentligen hem när barnen skulle sova men bestämde oss för att stanna. Så vi stack hem och hämtade lite kladdkaka och pyjamaser och så blev det en riktigt trevlig kväll.

OCH under kvällen blev jag faster igen åt ännu en liten prins. En liten liten en dessutom. Längtar såå efter att få träffa honom! Stort grattis till Andreas och Evelina!

Idag har vi inte gjort alls mycket. Mollie prövade mitt tålamod och ja Leo med för den delen. Blä alltså... ibland känner man att man inte orkar mer. Man vill bara stänga in sig på ett rum, haha. När den ena slutar skrika börjar den andra liksom. Sjukt påfrestande. 

Linus var dessutom bara hemma en timme ungefär när barnen var vakna. För efter jobbbet veckohandla han och sen var det träning som nu har börjat tidigare. Såå tråkigt. Men imorgon är det min tur att åka iväg och simma!


Till top