Första advent

Allmänt / Permalink / 0
Igår åkte vi tidigt till Nickan, Adde och Tilde. Där åt vi en mysig frukost tillsammans och busade lite innan Linus och Adde åkte för att spela match. När barnen somnat satte jag och Nickan igång med ett riktigt julbak. Blev saffransbullar, knäck, kola, fudge, bountybollar och cornflakeskakor. Vi provsmakade såklart lite men tanken är att vi ska mumsa på det idag när barnen somnat, det är ju första advent så vi ska ha en riktigt mysig kväll.

Hur som helst. Barnen vaknade mitt i julbaket men vi klarade ut det ändå! Nät Linus och Adde kom hem gick vi ut en sväng så barnen fick leka lite. Leo hittade vattenpölarna och oturligt nog hade han inga stövlar på sig. Men hans skor höll sig förvånansvärt torra så han var bara lite blöt på tårna. När barnen var färdigrastade Åkte vi hemåt, Leo fick lite mat och sen var det stax dags att nanna. Då dukade vi fram räkor och vitlöksbröd. Vi somnade innan klockan slog tio igår. Det behövdes minst sagt.

Idag har vi haft en lugn förmiddag med ett lite besök i affären och sen gjorde jag pannkakor till lunch medan Linus och Leo var ute och grävde lite. Leo smällde i sig en hel pannkaka idag så det var en lättnad. Det får bli vårt säkra kort, blir nog pannkakor en gång i veckan nu! 

Just nu vilar Leo middag, jag hat duschat och packat i ordning för vi ska snart åka på julmarknad med Nickan m. Familj. Och sen ska vi som sagt hem till dem, äta middag och ha adventsmys! 
Älskade busungar!
Till top