Ny säng köpt och vagn beställd!

Allmänt / Permalink / 1
Igår var en dag i full fart. Klockan tio befann vi oss på babyringen i Malmö för att kolla vagn. Vi bestämde oss för att strunta helt i Bugaboon och att testa bara Emmaljungan istället. Och den kändes kanon och fick lätt plats i bilen. Så nu är en Emmaljunga dubbel Viking beställd i färgen Lounge grey. Tänk att jag snart ska köra runt på två små älsklingar! 

Efter babyringen styrde vi bilen mot Ikea för att köpa ny säng till Leo. Men vi började med lunch och sen slocknade Leo i vagnen så vi kunde gå och titta i lugn och ro. Det var preciiis att vi fick in allt i bilen då vi hade vagnen med oss. 

Insåg igår hur skönt det är nu när Leo äter "riktig" mat. Vi behövde bara packa lite blöjor och så, men sen köpte vi ju mat där till honom precis som till oss. Extremt skönt! 

När vi kom hem skruvade vi ihop sängen vilket tog betydligt längre tid än vad vi trodde! När vi var klara hann vi ta det lugnt en liten stund innan Emma och Jj kom hit. Då käkade vi pizza tillsammans innan Leo somnade och vi dukade fram massa Gottis till Melodifestivalen. Vi hade en supermysig kväll som alltid. Riktiga mellonördar är vi alla fyra och sitter och ger varje låt poäng. Haha, skitkul ju!

Vi kom nog inte i säng förrän halv ett och strax därefter vaknade Leo för första gången under hela kvällen. Han sov alltså väldigt bra i sin nya säng. Duktiga lilla plutt!



Blev alltså denna vagn men i den grå färgen ni ser på andra bilden.

Leo fick såklart en chokladboll till efterrätt också. Det var mumma efter köttbullarna.


#1 - - Veronica Wallgren:

Så himla mysigt :) för oss blev det en Emmaljunga också :)

Till top