Simning och mammafitness

Allmänt / Permalink / 0

Igår lämnade jag Leo på förskolan och sen hörde Amanda av sig. Hon och Samuel kom hit en sväng och det var så mysigt. Älskar att umgås med dem! Sen hade vi följe när jag skulle hämta Leo igen. När vi kom hem fick Leo lite mellis och sen gick vi ut och mötte upp Sandra och Adrian. Vi knäppte lite bilder bland vitsipporna. Det kändes så magisk att jag nu hade två små att fota. Minns verkligen hur jag fantiserade om det förra året. Ska fortsätta med det varje år, så himla kul att ha.

Efter vi fotat i kylan gick vi hem hit. Strax där efter kom Linus hem och jag började på maten och vid fem-tiden droppade Sandra och Adrian av. När det var dags för barnen att sova körde jag och mötte upp mamma på badet och simmade. Lika skönt som vanligt var det. När jag kom hem sov barnen och jag kunde slå mig ner i soffan. Göttigt!

Idag har jag flängt som en galning så känner mig helt slut. Lämnade Leo på förskolan (har haft bilen idag) sen snabbt hem och natta Mollie för att sen väcka henne så att hon hann äta innan träningen. Efter träningen körde vi till Linus då jag kom på att vi glömt skicka in blanketten om att vi tackar ja till Mollies förskoleplats. Det har jag nog också glömt att berätta. Hon har fått plats på samma förskola som Leo så hon skolas in i oktober. Känns helt overkligt!! När Linus skrivit på blanketten blev det vidare till Ica för att skicka brevet och köpa lite gröt till Mollie.

Hem, natta Mollie, mata Mollie, köra till Bvc för att väga Mollie. Körde en egen vägning idag för att lugna mig själv lite. Och vet ni?? Hon hade gått upp 275g denna veckan så nu väger hon 7145g. Jag blev såå glad och lättad. Förhoppningsvis vänder det för vår lilla tjej nu! Idag fick vi även tiden till barnmottagningen så om två veckor ska vi dit. Hoppas ändå de kollar upp henne ordentligt och jag hoppas få svar på varför hon varje dag är alldeles blå om läpparna.

När jag vägt Mollie hämtade jag Leo. Sen körde vi till coop och hämtade ut paket. Seeen kom vi äntligen hem och jag märkte verkligen så skönt Mollie tyckte det var. Hon var så nöjd och lekte fint för sig själv. Hon har blivit en hejjare på att ta sig fram nu med. Kryper efter mig i hela huset och nu är trösklarna inget hinder längre!

Ikväll har Linus tränat och jag slockande med barnen. Men tog mig upp vid halv nio, haha. Lite egentid på kvällen är viktigt för mig.

Till top